Alle våre kurs er gratis!

Låtskaperkurs 🎙️🖌️

Produsent Sebastian Jespersen (Nado) og låtskriver/rapper Amund Karseth (Kars) ønsker å skape et kurs hvor dem som sitter på ideer og skaperglede, men mangler utstyr og ressurser skal få utfolde seg, og skape låter på et profesjonelt nivå.

I dette kurset handler det om å skape en, eller flere låter som kursdeltakerne kan bli fornøyde med, eller bygge videre på. Nado er en merittert produsent, som mestrer de fleste sjangre. Kars er på sin side en rapper som har fått oppmerksomhet for særegen teknikk og skrivestil, og som har samarbeidet på låter med artister som Lars Vaular, Angelo Reira og Dårlig Vane.

I låtskaperkurset ønsker kursholderne å ta deltakerne med helt fra låtens start. Vi ønsker at deltakernes ideer og tanker skal få plass, og at de sammen får en forståelse av hvordan en låt blir til – fra beatens spede begynnelse, til ferdig mikset produkt med vokal. Kars bistår på tekst, mens Nado spiller de unge lovende inn.

Vi gleder oss til å se hva vi kan skape sammen!

Datoer: 25.oktober, 1. november, 8. november 

Sted: Forandringshuset Loddefjord

Kl.17.00 – 20.00

Alder 15 – 20 år

Redesign av klær 👕

Mons, Andreas og Max har jobbet med vintageklær og redesign i flere år og vært delaktig i å skape nye tilbud og arrangementer i Bergen. De har gjennomført Bergen Fashion Fest for å skape en ny platform for nye og gamle designere. De har vært med å arrangere flere workshops/foredrag/kurs/catwalks i Bergen i samarbeid med Bergen Kommune, klimaetaten, det offentlige bibliotek og andre private aktører.

I deres workshops er det mulighet for å skape din egen unike stil og gi nytt liv til gamle klær, samtidig som du utrykker din identitet. Med fokus på kreativitet, samhold og bærekraft, gir kurset en mulighet for å utforske, skape og redesigne klærne så de forteller din historie. Kom for å bli inspirert og få kunnskapen du trenger for å være din egen klesdesigner!

TBA

Forandringshuset Loddefjord

Dansekurs 💃

HIP HOP / AFRO FUSION

Sima fant kjærligheten for dans i en veldig ung alder, noe mann merker når man ser han danse.

Med sin frie og intuitive stil bringer han noe nytt til den bergenske dansescenen. Sima hadde en sentral rolle i forrige Fargespillforestilling, og siste tiden har han holdt en rekke drop-in eventer via Femti71.

Dette er en godgutt som er utrolig god med mennesker i alle alder, med hans kunnskap og kjærlighet for dans skal du lete lenge etter en bedre instruktør.

Dette kurset er i samarbeid med Forandringshuset Loddefjord / United Sisters og er kun for jenter.

12., 19., & 26. september

Forandringshuset Loddefjord: 17.00 – 20.00

Alder: 13 – 20 år (kun jenter)

Foredrag/samtaler 💬

Drømmer du om en fremtid innen musikk- og kulturbransjen?

La oss lede veien. Bli med i åpne samtaler og foredrag der vi deler vår bransjekunnskap, suksesshistorier og utfordringer.

FEMTI-71 er her for å lytte, veilede og styrke din lidenskap for musikk og kultur.

Ta kontakt ved interesse

Beatproduksjon 🎧

Babak Ziai, musikkprodusent fra Iran, blir inspirert av sin eklektiske bakgrunn til å skape en unik musikalsk opplevelse.

Gjennom lidenskap for hip hop og etniske rytmer eksperimenterer han med å blande tradisjonelle instrumenter med samplebaserte beats.

Inspirert til å utforske nye lyder og stiler og fusjonen av old school hip hop med etniske samples og 90-talls TV-kultur.

Gjennom Babaks reise utforsker vi temaer som identitet, kulturell arv og den kreative prosessen bak hans unike musikk.

BABA og Hip Hop viser kraften til musikk til å forene og inspirere.

TBA

Film og redigering 🎬

Gi dem verktøyene for å fortelle deres egne historier visuelt.

Ta kontakt ved interesse

Merchproduksjon ™️

Sett ditt personlige preg på din merkevare.

Ta kontakt ved interesse

Lag din egen podcast 📻

La stemmene deres bli hørt i den digitale tidsalderen.

Ta kontakt ved interesse

Maling, tegning og graffiti 🎨

Utforsk kunstens mangoldige landskap.

Ta kontakt ved interesse